Strix Consulting

Ljubav-Ideja-Vizija-Ambicija

Jedna (ne) obična priča

Kako i zašto je osnovan Strix?

Strix je agencija za digitalni marketing nastala iz čiste ljubavi ka marketingu i prodaji. Želja da pomognem brendovima da razvijaju svoje poslovanje i dođu do konkretnih rezultata počela je 2013. godine kada sam ušao u svet preduzetništva.

„Petrako“ je moj prvi startup koji sam realizovao sa prijateljima iz srednje škole, posle osvojenog prvog mesta na nacionalnom takmičenju najboljih učeničkih kompanija, odlazimo u London na Evropsko takmičenje gde osvajamo peto mesto od ukupno 60 timova..

Tada donosim odluku da će marketing biti moj životni poziv.

Iskustvo sam sticao radeći za lokalne i globalne marketinške agencije na projekima za klijente kao što su Phillip Morris, Coca Cola, Addidas, Gazprom, Samsung...

Iskustvo i znanje koje sam uspeo da steknem igraju značajnu ulogu i danas kada se pored korporativnog posla bavim i preduzetištvom.

Digitalni marketing je za mene bio najbrži i najlogičniji put da ostvarim svoju želju a to je da pomažem brendovima da spoznaju pravu moć marketinga i da relativno brzu doću do konkretnih rezultata koji će biti održivi.

Kako bi usluga digitalnog marketinga bila kvalitetna bilo je neophodno da oformim tim koji će pokrivati sve oblasti i time obezbediti punu podršku brendovima online.  Danas Strix oko sebe okuplja mlade i ambiciozne ljude, pune novih ideja i energije za prevazilaženje vaših poslovnih izazova. Cilj nam je da sklopimo partnerstvo koje će trajati godinama, iskreni smo i transparentni u našem radu.

Ne pravimo kompromise sa kvalitetom usluge koju pružamo i nesebično ulažemo svoje znanje i rad u razvoj vašeg poslovanja.

Uveren sam da našu formulu Ljubav-Ideja-Vizija-Ambicija  prepoznaju brendovi kojima je iskreno stalo da razviju svoje poslovanje i gaje ista osećanja ka svom biznisu kao i mi.

 

Ukoliko se pronalazite u našoj/vašoj formuli i želite konkretne rezultate i aganciju na koju možete iskreno da se oslonite pišite nam!

Zakažite besplatne online konsultacije u periodu od 30 minuta da se uz kafu upoznamo i procenimo da li postoji prostor za saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Lazar Krgović
Lazar
Founder & Managing Director

Besplatna analiza vašeg web sajta