KNK Potrčko Beograd

Dvocifren rast na mesečnom nivou

KNK potrčko je ekspresna kurirska služba iz Beograda. Sve što vam treba doneće vam na vašu adresu u rekordnom roku. Brzi, pouzdani i sigurni su neki od epiteta koji ih krase. Ono što im je nedostajalo jeste dobar web sajt i više prodaje putem Google oglašavanja. Tu nastupamo mi.

Glavni izazov je bio povećati prodaju putem Google reklama i kreirati web sajt koji će potrošačima olakšati naručivanje i usluge i pružiti sve neophodne odgovore na pitanja u samo par klikova.

Kako firma posluje od 2011 godine postojala je baza stalnih korisnika ali zbog sve veće konkurencije i ulaska velikog broja velikih igrača u biznis (donesi.com, Wotl, Glovo, Car Go Buttler…) bilo je potrebno pozicionirati se u kratkom roku i doći do novih potrošača.

Digitalni marketing za potrčka
We can help!
marketing for delivery company
Digital marketing customer

Šta smo uradili ?

Krenuli smo od analize svakog od konkurenata, cena, tržišnih potencijala i tražnje za ovom vrstom usluge. Napravili smo kvalitetnan sistem koji uključuje različite komunikacione kanale koji rade u sinergiji i daju izuzetne rezultate. (kreirali smo takozvani prodajni levak koji kida) Neki od kanala koji su nam doneli rezultate su:

Rezultati

Za prva četiri meseca saradnje smo postigli sledeće rezultate:

0 %
Converston rate
+ 0 %
Rast prodaje
+ 0
Novih klijenata
Web site
100%
Google ads
95%
Instagram & FB ads
75%

Ako i tvom biznisu treba pomoć u borbi protiv konkurencije kontaktiraj nas.

Testemonijal
five_stars_blue_3

„Uspešno sarađujemo već nekoliko meseci, Posao nam se povećao za 30% što je za nas veliki uspeh, nastavljamo sa saradnjom u narednom periodu sigurno“

Miloš Vuković Osnivač