K.V. Carpet Care

Uspešno se borimo sa „belim ajkulama“

K.V. Carpet Care je kompanija osnovana pre 4 godine u Čikagu, bavi se profesionalnim čišćenjem tepiha, otirača, dušeka i ostalog nameštaja. Kako je industrija čišćenja izuzetno kompetitivna u Čikagu zbog velikog broja gigantskih kompanija koje imaju astronomske budžete, kompaniji je bilo teško da se probije na tržište.

Glavni izazov je bio podići svest o brendu i povećati broj zakazanih čišćenja putem web sajta (povećati prodaju)

Bužet koji smo imali na raspolaganju je bio u proseku 10x manji od budžeta koji su konkurenti prosečno trošili na online oglašavanje tako da smo svaki dolar morali dobro da investiramo jer nije bilo prostora za grešku.

Digital marketing in Chicago
1
clinet K.V Carpet Care
Strix Consulting client

Šta smo uradili ?

Posle detaljne analize tržišta i potencijala shvatili smo da u borbi sa „velikm momcima“ ne možemo parirati u budžetima ali možemo u inovativnom pristupu. Otkrilli smo prostor na tržištu koji možemo probiti i sve napore smo usmerili na upravo te segmente. Neke od alata koje smo koristili su:

Rezultati

Posle 6 meseci saradnje uspešno smo podigli brend na online platforme i došli do više nego konkretnih rezultata:

+ 0 %
Rast organskih pretraga
+ 0 %
Rast prodaje
0
Nova klijenata
Google ads
95%
Instagram ads
70%
Facebook ads
45%

Ako i tvom biznisu treba pomoć u borbi protiv konkurencije kontaktiraj nas.

Klijent o nama
testimoniaj klijenta strix consulting
five_stars_blue_3

Uspeli smo da dođemo do ogromnog rasta u prodaji posle 4 meseca saradnje iako nisam bio siguran na početku da li će biti rezultata jer je konkurencija izutetno velika. Čak i u periodu COV19 kada je bilo dosta problema uspevali smo da rastemo u prodaji usluga. Hvala Strix timu!

KV carpet Care