Strix Consulting

Razvijamo web sajtove prilagođene vašem poslovanju

Izrada web sajtova

BUDITE NA KLIK OD POTROŠAČA

Web sajt je kao lična karta vašeg biznisa ukoliko ga nemate ili nije dovoljno dobar značajno su vam ograničene mogućnosti da izađete na lokalno ali i globalno tržište i predstavite vaše poslovanje na pravi način.

Zbog mogućnosti da vaša ponuda bude dostupna ljudima iz celog sveta veliki broj brendova se odlučuje da svoje poslovanje u potpunosti prebaci na online kanale prodaje zbog značajnih ušteda ali i benefita koje ovaj vid poslovanja nosi sa sobom.

izrada web sajtova beograd

Izrada web sajtova je složen proces ukoliko se sve radi „školski“ i ako se vodi računa o svim pojedinostima koje je potrebno uzeti u obzir kako bi mogli da računate na maksimalne rezultate. Klijentima je često bitno da sajt izgleda lepo „na oko“ ali to obično nije dovoljno ukoliko želite da vaš sajt daje dobre rezultate, pored modernog dizajna potrebno je pokriti još nekoliko važnih celina.

Sajtovi koje mi izrađujemo su:

Polazna tačka svakog sajta jeste da bude u potpunosti prilagođen kupcima kako bi im olakšao da izvršne kupovinu ili pronađu određene informacije. Potpuna optimizacija za mobilne uređaje je svakako prioritet jer putem mobilog telefona se vrši gotovo 80% svih pretraga. Ukoliko vaš sajt nije dovoljno dobro optimizovan za pretrage putem mobilnih to će značajno umanjiti šanse da ostvarite konkretne rezultate putem vašeg sajta.

Svi sajtovi prave se tako da se kasnije mogu nadograđivati proširivati i razvijati. Ovo je jako važan segment koji klijentima ostavlja mogućnost da kasnije sajt nadograde a ne da ga rade od nule. 

Sajtovi koje pravimo su u potpunosti on page optimizovani kako bi bili na vrhu Google pretrage kada neko traži određene ključne reči bitne za vaše poslovanje. Nudimo i off page optimizaciju, ondnosno kreiranje mreže linkova koji će podići autoritet vašeg web sajta i time će se on bolje rangirati na Google pretraživaču za određene ključne reči.

Mogućnost prilagođavanja i custom rešenja za vaš biznis i vaše potrebe. Trudimo se da vaš sajt bude unikatan i drugačiji od ostalih koji se već nalaze na tržištu kako bi vam time obezbedili laku prepoznatiljivost i izdvojili vas od konkurencije

Sigurnost vašeg sajta, vaših ali i podataka korisnika je od velike važnosti zato poseban akcenat stavljamo upravo na stabilne i sigurne sajtove. Brzina sajta je ključna za dobre performanse poslovanja

Šta obuhvala usluga izrade web sajta?

Izrada web sajta oduhvata sledeće celine:

Analiza poslovanja

Analiziramo oblasti vašeg poslovanja i krećemo u istraživanje tržišta kako bi vaš sajt bio maksimalno prilagođen vašoj ciljnoj grupi.

Dizajniranje sajta

Krećemo u proces izrade sajta gde vaš sajt dobija vizuelni izgled, boje tekstove slike, kontakt forme... U ovoj fazi dobijate jasnu sliku kako će vaš web sajt izgledati i koje će sve funkcionalnosti imati.

Faza testiranja

Kada ste zadovoljni dizajnom sajta i svim funkcionalnostima kreće faza testiranja i dorade određenih segmenata i celina kako bi sajt dobio svoj finalni oblik.

Optimizaicja

Nakon što je web sajt testiran krećemo sa on site optimizacijom kako bi bio u potpunosti prilagođen vašoj ciljnoj grupi.

Faza lansiranja

Vaš sajt je live, i dostupan svim korisnicima dajemo vam predlog dodatnih marketinških aktivnosti koje će vam ubrzati proces dolaska do novih klijenata i povećanja prodaje.

Sajtovi koje smo nedavno radili
testimoniaj klijenta strix consulting
five_stars_blue_3

Želeo sam sajt drugačiji od konkurencije kako bi moja firma bila prepoznatljiva. Strix Tim mi je nepravio rešenje koje se jako dopada korisnicima i što je meni najvažnije sajt potpuno prilgođen klijetima. Korisnik u samo par sekundi dobije sve potrebne informacije koje su mu bitne da bi doneo odluku da li su naše usluge za njih ili ne. Mislim da je ovo glavna vrednost i ono što nas u potpunosti izdvaja od konkurenata

KV carpet Care

Za prvih šest meseci saradnje smo postigli sledeće rezultate:

Rezultati

Izrada sajta je zahtevala dosta vremena kako bi se osmislilo najbolje rešenje da se sajt prilagodi korisnicima koji u samo par klikova mogu da saznaju sve što ih zanima. 

+ 0 %
Rast organskih pretraga
+ 0 %
Rast prodaje
+ 0
Nova klijenata

Besplatna analiza vašeg web sajta