Strix Consulting

Kreiramo sadržaj vredan pažnje

Foto i Video produkcija

Izdvajamo vas od konkurencije jedinstvenim sadržajem

Da li ste znali da je ljudska pažnja kraća od one koju ima zlatna ribica i iznosi samo 8 sekundi!?

Tokom poslednjih 20 godina našu pažnju nije lako zadobiti, ona se iz godine u godinu značajno smanjuje i sve je teže zainteresovati nekoga za vašu ponudu.

Kao rešenje za ovaj problem naš tim se trudi da foto i video sadržajem koji kreiramo bude drugačiji, inovativniji i na pravi način oslika vaš brend.

foto usluge Beograd
fotograf beograd

Kažu da slika govori 1000 reči, video u tom slučaju makar 5000. U vremenu hiperprodukcije kada se sadržaj kreira brže nego ikada prava je umetnost izdvojiti se jedinstvenim i unikatnim sadržajem srećom imate nas 🙂

Sadržaj koji kreiramo pažljivo je osmišljen kako bi bili sigurni da vašu ciljnu grupu ne ostavimo ravnodušnom i zadobijemo njihovu pažnju dovoljno dugo da im iznesemo ponudi ili dočaramo vrednosti brenda.

Kreativnim rešenjima uvek se trudimo da vama bitne momente ili segmente poslovanja dočaramo ciljnoj grupi na drugačiji način kako bi zadobili njihovu pažnju.

Možemo da izađemo u susret svim vašim potrebama, koristimo savremenu opremu a naš tim ima uvežbano oko da zabeleži sve važne detalje.

Besplatna analiza vašeg web sajta