Rezultati na koje smo ponosni

Izrada web sajta po meri klijenta

Pravo je zadovoljsvo raditi sa klijentima koji znaju šta žele, vode računa o detaljima i izuzetno su posvećeni svom poslu. Tim koji stoji iza brenda Etual je upravo takav, od samog početka saradnje bilo je jasno da je njihova posvećenost poslu i razumevanje industrije u kojoj rade ključ uspeha i dobrog pozicioniranja u očima potrošača.

Etual nije imao adekvatnu online prodavnicu pa je kao prvi korak bilo potrebno izgraditi kvalitetan online shop koji će pružiti najbolje korisničko iskustvo ali i dodatno približiti brend kupcima. 

Izrada web sajta  je trajala mesec dana i za to vreme uspeli smo da na pravi način oslikamo karakter brenda i učinimo proces kupovine lak i intuitivan za posetioce.

Marketing za online prodavnice-min
Marketing na društvenim mrežama Etual

Oglašavanje na društvenim mrežama i Google oglašavanje

Posle izrade web sajta usledilo je oglašavanje na društvenim mrežama  Kampanje koje smo koristili su imale za cilj prodaju i povećanje prometa koji se ostvaruje putem online shopa. Pored standardnih kampanja koristimo i napredno oglašavanje uz pomoć kojeg smo napravili rast prodaje od 433%. Ne samo da smo posle dva meseca uspeli da klijenta učinimo izuzetno profitabilnim (povrat na investiciju 44x) nego smo uspeli i da postavimo rekord naše agencije u najboljem odnosu uloženih sredstava klijenta i ostvarenom prometu. Google oglašavanje je kao odličan izvor saobraćaja doprinelo sveukupnom rastu

Rezultati

Posle 5 meseci saradnje uspeli smo da ostvarimo neverovatne rezultate!

+ 0 %
Rast prodaje
x 0 %
ROI
+ 0 %
Poseta sajtu
Instagram oglašavanje
95%
Facebook oglašavanje
90%
Google oglašavanje
72%

Ako i ti želiš da ostvariš rast svoje online prodaje pozovi nas ili zakaži online konsultacije!

Klijent o nama
five_stars_blue_3

Konačno sam pronašla marketing tim koji je u potpunosti posvećen svom poslu, koji prati sve poslednje trendove i sprovodi konkretne aktivnosti da bi moj brend razvio u online okruženju. Jako brzo smo došli do značajnog rasta prodaje i uspeli da nadmašimo sva očekivanja. Jako brzo rešavaju sve što je potrebno i njihova dostupnost mi mnogo znači. Od mene imate sve preporuke!

Nataša Preočanin